Pravila privatnosti

Svi podaci o kupcima strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.
Morska Sirena je odgovorna za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnih podataka kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.
Podatke koji se pristupom na internetsku stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (ime domene, vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Morska Sirena  ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internetske stranice i radi poboljšanja njezina sadržaja i funkcionalnosti.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan promjenu izvršiti i u korisničkim podacima.
U slučaju da promjene kupac ne izvrši, Morska Sirena ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Obrade osobnih podataka

  • Privola– dobrovoljno i nedvosmisleno izražavanje želje ispitanika kojim daje pristanak za obradu osobnih podataka;
  • Zakonske obveze voditelja obrade– obrada je nužna radi poštovanja pravnih obveza voditelja obrade;
  • Nužnost za izvršavanje kupovine– obrada je nužna za izvršavanjem kupovine u kojem je korisnik stranka ili kako bi se poduzele radnje na zahtjev korisnika prije sklapanja prodaje;
  • Osobni podaci poslovnih partnera– obrađuju se osobni podaci prilikom međusobne komunikacije u svrhu upravljanja poslovnim odnosima i/ili izvršavanje ugovora.

Neposrednim kontaktom, slanjem upita ili kupovinom klijent daje privolu da dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara.

Ako primijetite bilo kakvu povredu Zaštite osobnih podataka s naše strane, molimo kontaktirajte nas odmah na e-mail adresu: info.morskasirena@gmail.com

ZAVRŠNE NAPOMENE

MORSKA SIRENA ulaže velike napore kako bi se osigurala sigurnost osobnih podataka te usklađenost s važećim propisima o zaštiti podataka poput Opće uredbe o zaštiti podataka, Zakona o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka i drugo.

Napominjemo kako su Vaši podaci savjesno zaštićeni od gubitka, uništenja, manipulacije, neovlaštenoga pristupa i neovlaštenog izdavanja!

Ukoliko imate dodatnih pitanja o pravilima privatnosti i korištenju kolačića, obratite nam se na info.morskasirena@gmail.com