O nama

 Iz prirode za vašu kožu

MORSKA SIRENA je obrt koji se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike.

Prvi proizvod bez kojih mnogi ne mogu zamisliti uživanje na suncu je prirodno ulje za sunčanje – May Tan.

U njega je uloženo puno truda kako bi se došlo do savršene formulacije, koja omogućuje i onima svjetlije puti, boravak na suncu bez alergija i prekrasnu brončanu preplanulost, a sve to zahvaljujući prirodnim sastojcima.

Silk Tan i Peel Tan su prirodni proizvodi koji se međusobno nadopunjuju sa May Tanom, kako bi vaša koža bila hidratizirana i svilena. Korištenjem Peel Tana i Silk Tana tijekom ljetnih mjeseci, dulje ćete zadržati preplanulost postignutu May Tanom, a koža će biti nahranjena.

Sve što nanesemo na kožu, ona to upija i prenosi dalje u krvotok, stoga je naša misija bila proizvesti 100% prirodne proizvode, koji su prošli sve potrebne analize i doslovno se mogu pojesti 🙂

Pretprošlo ljeto prijateljica i ja prvi put smo naručile vaša ulja. Koža mi je svijetle puti i nikada ljeti nisam pocrnila, jedino pocrvenila, jer inače mi od sunca izbije alergijska reakcija. Iz tog razloga bila sam skeptična kod naručivanja vašeg ulja. Zadnja 2 ljeta zahvaljujući vama moja koža potamni, a alergije više nema. Također me nitko ne zove posni sir. Veselim se nadolazećem prženju na suncu i napokon moja koža zahvaljujući Vama može pocrniti. Sve pohvale i hvala Vam od srca!